Lesencei Pupos Borház Balaton-Felvidék

Hun Ger UK Blind

SegítségAz oldal használatához és alapvető funkciónak használatához szeretnénk segítséget nyújtani.

Az oldal helyes megjelenítéséhez mindenképpen ajánlatos a láblécben szereplő valamelyik böngésző beszerzése. A linkek a legfrissebb verziók letöltési oldalára mutatnak és Microsoft Windows Vista/7 operációs rendszer használatát feltételezi. Amennyiben Ön Microsoft Windows XP operációs rendszert használ és Microsoft Internet Explorert kíván használni, ezt a verziót kell letöltenie.

A nem megfelelő böngésző használata azon túl, hogy hibás / helytelen megjelenítést eredményez, jelentős biztonsági kockázatot is jelent személyes adatai és számítógépe számára egyaránt.


Az oldal használata:
Az oldalra belépve a bal oldali menüsávban lehetősége nyílik a felhasználónak nyelvet, illetve stílust választani.
A normál stílus mellett létrehoztunk egy másodlagos stílust, mellyel a gyengén látó illetve az adatforgalmi díjszabással rendelkező felhasználóknak szeretnénk kedvezni.
A főoldalra az oldal tetején látható emblémára, vagy a cégérre kattintva tud visszatérni.
A normál oldalon a baloldalt látható piros menü ikonokkal lehet navigálni. A menüpontok balról jobbra: Információk, Boraink, Események, Galéria, Linkek és Kosár. Az Információk menüponton belül sok érdekességet kívánunk megosztani látogatóinkkal, melyek könnyebb elérését egy menüsáv segíti az Információk lap tetején.

Az oldalra regisztráció után be lehet jelentkezni. A bejelentkezés után lehetőség nyílik borok rendelésére, valamint írni a vendégkönyvbe. A regisztrációhoz ezért szükséges megadnia a címét és telefonszámát, melyet rendelés esetén a futárszolgálatnak adunk át. Ezen esetet leszámítva, adatait harmadik fél részére nem adjuk ki!
Jelszavát az oldal biztonságosan tárolja, így az üzemeltetők sem képesek azt eredeti formában megtekinteni! Amennyiben elfelejtette jelszavát, a bal oldali menüsáv Elfelejtett jelszó linkjére kattintva kérhet új jelszót.
A regisztrációs űrlap kitöltéséhez segítséget nyújt az alatta látható fehér ablak. Használatához az egér mutatóját kell az egyes mezők fölé húzni. Figyelem! A funkció eléréséhez engedélyezni kell a böngészőben a javascript-ek futtatását.

Az utolsó módosítás dátuma:
2019.11.15.
Adatvédelmi nyilatkozat Vendégkönyv Ingyenes linkcsere Szerkesztők Segítség

Javasolt böngésző‘k: Mozila Firefox Google Chrome Internet Explorer Opera

Készült a Lesencei Pupos Borház megbízásából, minden jog fenntartva. 2013.